Malzemeler:
- yarım kg. taze fasulye
- 1 soğan
- 3 çorba kaşığı sıvı yağ
- 2 domates rendesi
- yarım su bardağı pirinç
- tuz
- 1.5 su bardağı su
Taze fasulye iki parmak genişliğinde kesilir. Sıvı yağda önce soğan kavrulur. Daha sonra domates rendesi ilave edilir ve kavrulur. Taze fasulyelerde eklenerek biraz çevrilir. Yarım su bardağı su ilave edilir. Suyunu çekince yıkanıp süzülmüş pirinç eklenir ve 1 su bardağı su ilavesiyle yumuşayana kadar pişirilir.
Merhabalar,
YanıtlaSilBloğun hayırlı olsun canım. Artık ben de takipçinim. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))
merhaba,çok teşekkür ederim.Bende sizin takipçinizim.Görüşmek dileğiyle sevgiler :)
YanıtlaSil