Çiğdem'in Mutfağı
29 Eylül 2013 Pazar
arnavut ciğeri
Malzemeler:
500 gr. dana ciğeri (kuşbaşı)
1 çay bardağı un
kırmızı toz biber
tuz
Kızartmak İçin:
sıvı yağ
Yapılışı:
Un, kırmızı toz biber ve tuz karıştırılır. Ciğerler bu karışıma bulanarak kızgın sıvı yağda kızartılır.
2 yorum:
*mehtap
29 Eylül 2013 21:15
çok severim eline sağlık.
Yanıtla
Sil
Yanıtlar
Yanıtla
Çiğdem Engin'in Mutfağı
4 Ekim 2013 23:19
teşekkür ederim. benimde en sevdiğim yemeklerin başında gelir:)
Yanıtla
Sil
Yanıtlar
Yanıtla
Yorum ekle
Daha fazlasını yükle...
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
çok severim eline sağlık.
YanıtlaSilteşekkür ederim. benimde en sevdiğim yemeklerin başında gelir:)
YanıtlaSil