22 Haziran 2014 Pazar

cappuccinolu kurabiye



Malzemeler:
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağından biraz fazla pudra şekeri
  • 1 çay bardağı süt
  • 125 gr. margarin (yumuşak)
  • yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket (18 gr.) cappuccino (kapiçino) (toz halde)
  • 1 çay bardağı ceviz (iri dövülmüş)
  • yarım çay bardağı damla çikolata
  • 1 paket kabartma tozu
  • aldığı kadar un
Yapılışı:
Bütün malzemelere sırasıyla bir kaba alınarak yoğrulur. Hamurdan parçalar koparılarak yuvarlanır. Yağlanmış fırın tepsisine dizilir. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pişirilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder