5 Şubat 2015 Perşembe

patatesli ton balıklı salata


Malzemeler:

  • 5 patates (haşlanmış)
  • 1 tane közlenmiş kapya biber (kırmızı biber)
  • 3 tane taze soğan
  • 1 diş sarımsak (ezilmiş)
  • 3- 4 tane kornişon turşu
  • birkaç dal maydanoz (kıyılmış)
  • siyah zeytin (doğranmış)
  • yeşil zeytin (doğranmış)
  • zeytinyağı
  • limon suyu
  • tuz
  • pul biber
  • 1 kutu ton balığı konservesi

    Yapılışı:

    Haşlanmış patatesler iri küpler halinde doğranır. Ton balığı hariç diğer malzemelerle karıştırılır. En son üzerine iri parçalanmış ton balıkları konularak servis yapılır.




    2 yorum: