Malzemeler:
- 2 çorba kaşığı nişasta
- 2 çorba kaşığı un
- 1.5 su bardağı şeker
- 1 yumurta
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı margarin
- 4 su bardağı süt
- petibör bisküvi
Üzeri İçin:
- elma marmeladı (2- 3 adet elma rendesi ,4 çorba kaşığı şeker,tarçın)
- ceviz
Vanilya ve margarin hariç diğer bütün malzemeler sırasıyla tencereye alınır. Sürekli karıştırılarak kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca margarin ve vanilya eklenerek ocaktan alınır. Kupların veya kaselerin en altına birer adet bisküvi parçalanarak konur. Üzerine muhallebi dökülür. Soğuyunca en son elma rendesi, şeker ve tarçın ile ocakta pişirilerek hazırlanmış elma marmeladı konulur. Ceviz serpilerek servis yapılır.
Elinize sağlık harika uyum sağlayan bir tarif olmuş sevgiler
YanıtlaSilteşekkür ederim.
Sil